Splošni Pogoji

Društvo Univerza za tretje življenjsko obdobje Logatec

Širimo obzorja, združujemo ljudi.

Avtor: Anica Nartnik

1. Sprejem pogojev: Z uporabo spletne strani uzto-logatec.si se strinjate s splošnimi pogoji uporabe in se zavezujete, da boste ravnali v skladu z njimi.

2. Intelektualna lastnina: Vsebina na spletni strani, vključno z besedili, slikami, logotipi, grafiko in drugimi materiali, je zaščitena z zakoni o avtorskih pravicah in drugimi pravicami intelektualne lastnine. Prepovedano je razmnoževanje, distribucija, javna priobčitev ali kakršna koli druga uporaba brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika.

3. Omejitev odgovornosti: Uzto-logatec.si si prizadeva zagotoviti natančne in ažurne informacije na spletni strani, vendar ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne napake ali netočnosti v vsebini. Vsa uporaba informacij na lastno odgovornost obiskovalcev.

4. Zunanje povezave: Spletna stran lahko vsebuje povezave do zunanjih spletnih mest, ki niso pod nadzorom uzto-logatec.si. Uzto-logatec.si ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino ali zasebnostne prakse teh tretjih strani.

5. Zasebnost: Uzto-logatec.si se zavezuje k varovanju zasebnosti uporabnikov. Podatki, ki jih uporabniki posredujejo prek spletne strani, se bodo uporabljali v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov. Več informacij o obdelavi osebnih podatkov je na voljo v izjavi o zasebnosti.

6. Prepovedano nedovoljeno ravnanje: Uporaba spletne strani je dovoljena samo za zakonite namene. Prepovedano je kakršno koli nedovoljeno ravnanje, vključno z nezakonito uporabo, pošiljanjem neželene pošte, napadi na spletno stran ali kakršnimi koli dejanji, ki bi lahko motili delovanje spletne strani.

7. Spremembe pogojev: Uzto-logatec.si si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev uporabe brez predhodnega obvestila. Spremembe bodo začele veljati takoj po objavi na spletni strani.

8. Veljavno pravo in pristojnost: Splošni pogoji uporabe in vsa razmerja med uzto-logatec.si in uporabniki spletne strani se urejajo po slovenskem pravu. Za reševanje morebitnih sporov je pristojno sodišče v Logatcu.